POLYURETAN GULVE

VESPUCOMFORT

Vespucomfort®, soft til medium hård PU Er en 2-komponent, opløsningsmiddelfri, selvnivellerende og indfarvet polyuretan som kan påføres gamle såvel som nye overflader.

Vespucomfort® indeholder ikke skadelige opløsningsmidler og er praktisk talt lugtfri, fleksibel og emissionsfattig. Anvendelse Hvor der ønskes en gulvbelægning som er fleksibel med en dejlig gangkomfort, trinlydsdæmpende og robust. Belægningen kan kombineres med en tynd mat toplak.

Egenskaber: Vespucomfort® giver en fleksibel og fugefri belægning, der kan lægges både inde og ude. Har god vedhæftning til en række materialer, og kan således anvendes på beton, asfalt, træ og metal. Det er en populær belægning der ofte bruges i skoler, børnehaver, biblioteker, hospitaler, kontorer og andre områder hvor der ønskes en behagelig, robust og rengøringsvenlig gulvbelægning.

Brugsanvisning:

Forbehandling/underlag: Underlaget skal være fast, rent og fedtfri. På nystøbt beton er det vigtigt, at slamlaget fjernes. Brug syrevaskning med fx 10 % saltsyreopløsning, hvorefter der spules grundigt med vand, eller let slibning med efterfølgende grundig støvsugning. På tidligere malede flader er det vigtigt, at alt fedt, olie og løs maling fjernes. Blanding: Blandingen af de to komponenter A og B skal foretages umiddelbart før påføring finder sted. Komponent A røres grundigt op inden blanding af de 2 komponenter, hvorefter der blandes i min. 3 minutter.

Bland ikke større mængder, end der kan bruges i løbet af 25 min. ved 20 °C. Hvis sættet skal deles, må delingen udføres nøjagtigt. (Se under Tekniske data – Blandingsforhold)

Udførsel:
(Vespucomfort G34)

Primer/grunder:
Vespox® EP-Klar/Vespox® EP-Primer og 0,18mm sand blandes sammen og fordeles med en spartel.

Forbrug
ca. 0,3 kg/m2 Vespox® EP-Klar/Vespox® EP-Primer + Sand ca. 0,125 kg/m2.

Udførsel:
Vespucomfort® udlægges med tandspartel og pigrulles efterfølgende.

Forbrug;
ca. 2,5 kg/m2 Vespucomfort®

Topcoat:
Sikafloor 305 W rulles på med mikrofiberrulle. Forbrug ca. 0,1 kg/m2

Arbejdssikkerhed:
MAL-kode 00-3. Beskyt øjne og hud under arbejdet.

Gennemlæs sikkerhedsdatablader før brug.

Vespucomfort sæt 5:1 – Soft til medium hård PU 19,2 kg

Tøndervej 43
6500 Vojens
Denmark
Telefon: +45 41 12 26 00
E-mail: pb@spartelplus.dk

DU KAN BETALE MED:

KONTAKT OS

Udfyld venligst vores kontakt formular og vi kontakter dig snarest muligt, for at høre hvordan dine behov kan løses på bedste vis.

HER BOR VI

google-map-generator.com