Cementec Microcement

Produktion af mikrocement i høj kvalitet

Cementec Microcement fra Spanien

 

Det er nemt at bruge, dekorativt og kommer farvet og klar til brug i spande.

Cementec Microcement, er et af de få mikrocement produkter der giver 100% vandtæthed, også under udførelse. Det er egnet til belægning på næsten ethvert sted og overflade: gulve, vægge, lofter, indvendige og udvendige, møbler, fliser, marmor, terrazzo etc. Du kan renovere og ombygge uden behov for nedrivning inden opstart. Det er nemmere at holde, i forhold til andre belægninger, da overfladen er helt glat, ikke samler støv og derfor er nem at rengøre.

Cementec Microcement sortimentet er udviklet sådan at det er et af de hårdeste og mest modstandsdygtige mikrocement produkter på markedet.

Du skal vælge Cementec Microcement, hvis du er håndværker og træt af ustabile mikrocement produkter, der er besværlige at arbejde med, stive net og reklamationer.

Er du uerfaren og/eller gør det selv typen skal du vælge Cementec Microcement, da det er nemt at arbejde med, se blot vores videoer under “instruktioner” og du er klar til at gå i gang.

Tøndervej 43
6500 Vojens
Denmark
Telefon: +45 41 12 26 00
E-mail: pb@spartelplus.dk

DU KAN BETALE MED:

KONTAKT OS

Udfyld venligst vores kontakt formular og vi kontakter dig snarest muligt, for at høre hvordan dine behov kan løses på bedste vis.

HER BOR VI

google-map-generator.com