SPARTEL+ HJÆLPEPRODUKTER

KLAR EPOXY PRIMER

Når gulvets udseende er uvæsentligt og der blot ønskes en støvbinding /klarlak f.eks. i skure og udhuse betongulve m.m. Det kan være svært at sikre sig et sundt miljø, hvis der frigives meget støv Derfor kan det være en fordel at forsegle gulvet med en såkaldt støvbinder / Klarlak Når dit gulv har fået behandlingen, kommer det til at fremstå lidt mørkere, næsten med wet-look.

Detaljer om produktet:

Støvbinding / Klarlak Når gulvets udseende er uvæsentligt og der blot ønskes en støvbinding f.eks. i skure og udhuse Mættet og jævn overflade Klar epoxy kan anvendes som støvbindende og derefter afsluttende behandling Ved behandling med opnås en støvbundet og rengøringsvenlig overflade, der sikrer, at betongulvet fremstår ikke-sugende og er let at renholde.

Ønskes et praktisk og robust gulv er EVT en fin klarlak  EVT har en god kemikalieresistens. Det gælder såvel i forhold til svagt alkaliske som sure rengøringsmidler samt olier og fedtstoffer.

Epoxyen giver dit betongulv en god resistens mod gangtrafik og lettere rullende belastning. Overfladen er derudover kendetegnet ved at have en god væsketæthed og samtidig en høj diffusionsåbenhed. Alt dette gør EVT til et praktisk og robust valg til dit gulv.

Anvendelse:

Betonen bør slibes inden udlægning af EVT.

Det gør du med en karborundomsliber med netskive. Derudover skal gulvet være relativt tørt og maks have 6% restfugt, når epoxyen rulles på. Epoxyen gives af to omgange, og der skal gå et døgn mellem de to behandlinger. Efter fem døgn er behandlingen fuldt hærdet. Gulvet vil her fremstå blank og med tiden blive lidt mørkere. Gives en matlak, vil gulvet fremstå mat.
Ønskes en lak til meget stærk trafik anbefaledes TL Klar eller TL UV
12 kg. epoxy EVT rækker til at male 25-30 m² ved 2 påføringer eller ca. 50-60 m² ved 1 påføring.

Vi anbefaler, at der altid males mindst 2 lag epoxymaling.

Produktet tyndes max med 5 % vand.

 

Produktfordele:

  • Giver et unikt og rustiks udseende
  • Robust væsketæt og diffusionsåbent

Tøndervej 43
6500 Vojens
Denmark
Telefon: +45 41 12 26 00
E-mail: pb@spartelplus.dk

DU KAN BETALE MED:

KONTAKT OS

Udfyld venligst vores kontakt formular og vi kontakter dig snarest muligt, for at høre hvordan dine behov kan løses på bedste vis.

HER BOR VI

google-map-generator.com