EPOXY GULVE

VESPOX SL-300

FARVET EPOXY TIL MONO (SE FARVEKORT) 

Vespox SL-300 sæt 3:1 18kg

Detaljer om produktet

Vespox SL-300 Epoxybelægning
Er du på udkig efter en selvudjævnende epoxymaling af høj kvalitet, der både kan anvendes som maling, toplag og imponerende New-Yorker-gulv, så kan du med fordel se nærmere på Vespox SL-300. Med denne robuste epoxymaling er det legende let at skabe et jævnt og glat resultat, der vil fremstå æstetisk smukt, som du kender det fra diverse boligprogrammer. Malingen giver dig en robust finish, der gør den velegnet til hverdagens mange udfordringer.

Hvorfor epoxygulve?
Et epoxygulv er det oplagte valg til dig, der ønsker et robust gulv med et industrielt look. Med sin helt glatte overflade er gulvet let at rengøre og kan holde til en hel del slitage, hvorfor det også ofte anvendes i fabrikshaller og lagerbygninger. Epoxygulve er imidlertid ikke kun populære pga. anvendeligheden, men også pga. det industrielle look, der gør, at de egner sig perfekt til et moderne interiør med en rå stil og en upoleret kant.

Vespox SL-300 fås i 9 flotte farver, der passer perfekt til en kompromisløs indretningsstil.

Sådan anvender du Vespox SL-300


1. Sørg for at prime dit underlag med Vespox EP-Klar, inden du maler med SL-300. På denne måde får du det bedste udgangspunkt for den efterfølgende behandling. Benyt ca. 200 g Vespox EP-Klar til at prime og giv derefter ca. 200 g SL-300 pr. m2 af to omgange. Pga. tørretiden bør du fordele de tre skridt over tre dage.

2. Inden du maler med Vespox SL-300 er det vigtigt, at epoxyen røres grundigt igennem i minimum 2-3 minutter. På denne måde er du sikker på, at eventuelt bundfald i spandene røres op, og massen er ensartet, inden du maler.

3. Da epoxyen hærder hurtigt, skal du sørge for kun at blande den mængde, du kan nå at bruge inden for 20 min.

4. Skal sættet deles, er det vigtigt at huske at veje komponenterne af. Se det tekniske datablad for mere info.

5. Gulvet skal nu have lov at lægge et døgn før det må betrædes. Gulvet må ikke vaskes før efter 7 døgn er gået.

Produktfordele
– Æstetisk flot gulv med en god holdbarhed
– Epoxy uden skadelige opløsningsmidler
– Perfekt til en moderne stil med industrielle undertoner

VESPOX SL-S

FARVET/PIGMENTERET EPOXY  

Vespox SL-S LV 0,81 kg

Vespox SL-S LV sæt 4,4:1 24,3 kg

Detaljer om produktet

Vespox SL-S-LV er en epoxy topcoat, som bruges som afsluttende lag i vores gulvsystemer.
Den er meget slidstærk og bruges i industrihaller, garager, værksteder m.m. Den er velegnet til steder, hvor der bliver kørt med truck.

Er du på udkig efter en selvudjævnende epoxymaling af høj kvalitet, der både kan anvendes som maling, toplag og imponerende New-Yorker-gulv, så kan du med fordel se nærmere på Vespox SL-S-LV. Med denne robuste epoxymaling er det legende let at skabe et jævnt og glat resultat, der vil fremstå æstetisk smukt, som du kender det fra diverse boligprogrammer. Malingen giver dig en robust finish, der gør den velegnet til hverdagens mange udfordringer.

Toplaget udlægges med stålspartel med ca. 800 g pr. m². Det afhænger dog af hvilket system man laver og hvilken sandkorn der bruges.

Forinden man laver toplaget, så skal gulvet primes med Vespox® EP-Klar.

Bemærk at man kun har ca. 20 min til at bruge det man har blandet. Så bland ikke mere af gangen end du kan bå at bruge og hæld det gerne ud på gulvet rundt omkring. Komponenterne skal vejes af når sættet deles. Spanden med farve i skal røres for sig selv først. Dette er vigtigt.  

FARVER


Farver i digitalt format kan afvige lidt fra de faktiske anvendte farver.

ALBA

DRIZZLY

ILLUME

NIGHTFALL

Tøndervej 43
6500 Vojens
Denmark
Telefon: +45 41 12 26 00
E-mail: pb@spartelplus.dk

DU KAN BETALE MED:

KONTAKT OS

Udfyld venligst vores kontakt formular og vi kontakter dig snarest muligt, for at høre hvordan dine behov kan løses på bedste vis.

HER BOR VI

google-map-generator.com